webmeester@juristenmotorgezelschap.nl

Team

Recht de wereld in

JMG Smoelenboek

 
Achilles Damen
Officier van Jusititie
Achilles is een van de oprichters van het JMG. Hulde! Achilles is (verkeers) officier in Enschede. Ook in beroepsmatig dus met verkeer bezig. Door velen getipt als de nieuwe Koos Spee. Hij heeft er de looks voor. Als hobbyboer stond Achilles vaak achter de motorploeg. Thans rijdt hij een BMW uit de boxerserie. Duits en degelijk.
Albert van Kampen
Jurist

Albert is al lang lid. Albert komt altijd samen met Anita, alhoewel ze laatste tijd wel vaak op vakantie zijn. Naar wij aannemen samen. Albert is Lid Bezwaarschriftencommissie bij Hoogheemraadschap van Delfland. Spannend. Albert en Anita rijden allebei BMW. Al jaren.

Angelique Schepers
Manager juridische zaken

Angelique is sinds ... lid van het JMG. Sinds 2017 is zij voorzitter van ons mooie gezelschap. Angelique is in het dagelijks leven manager / jurist bij de gemeente Zoetermeer. Angelique rijdt iets Japans met veel vermogen. Samen met haar man Gerben (die u verderop aantreft) hebben zij al menig plekje op de wereld verkend.

Only available on a need to know basis.....
GSM
Angelique
Bert Hendriksen
Gepensioneerd

Bert is al geruime tijd lid van het JMG en thans bestuurslid (secretaris). Bert is enige tijd geleden gestopt met werken en woont deels in Frankrijk en deels in Zuid-Nederland tegen de Belgische grens aan. Bert komt vaak samen met Anja. Bert rijdt thans een Triumph. Iets met 3 cilinders althans. Bert is op zoek waar de 4e is gebleven, of waar hij de derde weer kan inleveren.

Caroline Ploeger
Jurist omgevingsrecht
Caroline is sinds ... lid van het JMG en doorbrak als eerste vrouwelijk voorzitter meteen het glazen plafond. Kaboem! Gedreven heeft zij die rol vervult. Nu drijft zij haar eigen adviesbureau in Rotterdam. Sinds haar man Stephan definitief koos voor de saxofoon i.p.v. de motor zien we Caroline ook steeds minder op dat vervoermiddel. Laatstelijk reed Caroline een snel Japannertje. Doet het altijd zonder gezeur.
Cees van Ark
Notaris

Cees is sinds 1992 lid van het JMG. Een oudgediende dan ook. Cees heeft al wat grijze haren maar dat is niet erg. In het dagelijks leven is Cees notaris in Beneden-Leeuwen. Zoek dat maar een op op Google Maps. Cees rijdt een BMW R1200 GS in "Die Special Farbe Gelb". Een collectorsitem in wording.

Cees Poot
Consultant
Cees is sinds ... lid van het JMG. Cees is in het dagelijks leven consultant en doet iets met vastgoed. In en rond Amsterdam dus dan weet je het wel. Cees rijdt een Honda Africa Twin van het laatste model. De beste motor die hij ooit gehad heeft vertelt hij aan iedereen die het horen wil.
Cees Poot
Cor Elsinga
Jurist

Cor is een van onze noordelijkste leden. Helemaal in Zwolle. Spikes eronder en wintersokken in de laarzen. Als jurist en motorrijder houdt Cor van behoedzaam. Vandaar ook zijn voorliefde voor Engelse auto's en Italiaanse motorfietsen. Sophisticated..

Chretien Bartholomeus
Stafjurist Rechtbank

Chretien is een van de leden van het eerste uur. Chretien is de meest zuidelijke vertegenwoordiger van ons genootschap. En dat hoor je. Wel mooi rijden overigens daar in Limburg. In het dagelijks leven is Chretien stafjurist burgerlijk recht bij de Rechtbank Roermond. Een hele mond vol, maar door roeren ze daar niet om. Chretien zwoor jaren bij een Yamaha FJR 1300, maar rijdt nu een KTM Super Duke GT.

Dick Schijf
Gepensioneerd

Dick is al jaren lid en ook al jaren vrijgesteld van werk. Dat rijdt wel net zo lekker. Met zijn vrienden Roland G en Jan van de B maakt hij menig Europees land onveilig. De JMG buitenlandreis - voor ieder ander het hoogtepunt van het jaar - is voor deze heren slechts een onderbreking van hun zomerreis door Europa. Dick rijdt op dit moment een Triumph Bonneville. Engels spul. Wat moeten we er verder van zeggen....

Dirk Jan de Bruin
Advocaat
Dirk-Jan is sinds 2017 lid van het JMG. Dirk-Jan is (nu al) lid van het bestuur. Dirk-Jan heeft niet alleen een dubbele naam maar ook een dubbele studie. Hij is zowel LLM als BA. Tsjonge.... In het dagelijks leven is Dirk-Jan eigenaar van PIT Legal (Privacy/IT/IP) te Amsterdam. Dirk-Jan rijdt een BMW
Erik Betzema
Jurist in de Zorg
Erik is sinds begin jaren 90 lid van het JMG. Lang dus. Erik heeft jaren lange ervaring in diverse juridische functies in de zorg. Thans zorgt hij voor zijn eigen boterham met "Betzema Zorgt" zijn organisatieadviesbureau in Nieuw-Vennep. Erik rijdt al jaren BMW. Betrouwbaar. Een zorg minder.
Franck de Graaf
Franck is al ruim 10 jaar lid van het JMG. Franck beseft als geen ander dat motorrijden risicovol is. Hij heeft zelfs zijn eigen letselschadekantoor in Halsteren. Jawel, de woonplaats van Rico V. Ook iets met letsel. Franck rijdt een...
Frank van Beem
Juridisch adviseur

Frank is sinds 2016 lid van het JMG. Frank is een actief baasje. Ook politiek. Zo was hij gemeenteraadslid in Drimmelen. In het dagelijks leven is Frank bestuurskundig en juridisch adviseur bij Rijkswaterstaat. Rotondes schijnen zijn specialiteit te zijn. Frank rijdt een Honda ST1300 Pan European.

Frank Gielen
Jurist invordering

Frank is al weer een paar jaartjes lid van het JMG. Frank is jurist invordering bij de belastingdienst. In Maastricht, zodat Frank zo met de motor de Ardenne of de Eifel in kan. Sinds Frank lid is betaald iedereen netjes zijn (motorrijtuigen) belasting. Frank rijdt thans een 

Gerard van der Heijden
Fiscalist en makelaar

Gerard is al erg lang lid van het JMG. Gerard spreek je uit op zijn Frans. Waarom weet niemand. Gerard is in het dagelijks leven makelaar en fiscalist in Best. Gerard rijdt altijd snoeihard, op dit moment op een KTM 1290 Superduke

Gerben Feddes
Senior advisor intelligent mobility

Gerben is de man van Angelique en geen lid. Dat kan ook niet want Gerben is geen jurist. Gerben is wel een drs. ing. en Senior advisor intelligent mobility and program manager innovation at RDW. Niemand bij het JMG begrijpt goed wat dat is. Gerben rijdt een BMW R1000S (heel erg snel .......). 

Hans Eskens
Notaris

Hans is een van de leden van het eerste uur. Kijk maar hier op de website. Hans heeft ook de oprichtingsakte en statuten van het JMG  opgesteld en die helemaal zelf verleden.... Poehee! Zoals je al zult raden is Hans in het dagelijks leven notaris. Hans reed laatstelijk een FJR1200, maar is al enige tijd niet meer gesignaleerd.

Jan de Visser
Bedrijfsjurist IE
Jan is sinds 1992 lid van het JMG. Jan zat tussendoor wel even in het buitenland. Jan is Manager Brand Protection (senior director level) at Philips Intellectual Property & Standards in Eindhoven. Poehee.... Bij Philips dus. U weet wel, van die lampen. Jan beschermt daar de merken blijkbaar. Jan begon ooit op een Honda Pacific Coast, maar rijdt thans een BMW K1600GT.
Jan van den Berg
Gepensioneerd
Jan is geen lid van het JMG, maar dat lijkt wel zo. Jan komt al jaren mee met Dick en Roland en sommige mensen weten niet beter dan.... Jan doneert al jaren liefdevol, ruimhartig en betrokken aan het JMG. Jan deed vroeger iets in de olie. Thans gaat de olie alleen in zijn Harley. Plopperdeplop......
Jan Erik van der Wolf
Advocaat

Jan Erik is al geruime tijd lid van het JMG. Jan Erik moet altijd kiezen tussen zijn nautische hobby en het motorrijden. Alhoewel als het hard regent, beide te verenigen lijken. Jan Erik is in het dagelijks leven advocaat bij Bres advocaten in Soest. Ook Jan Erik heeft inmiddels het licht gezien en rijdt een BMW R1200 GS. Met alle toeters en bellen. Dat dan weer wel...

Joris van Kerkhof
Notaris

Joris is sinds ... lid van het JMG. Joris is een aantal jaar (tot 2017) voorzitter geweest. Joris is in het dagelijks leven notaris in Amsterdam. Wie weet doet hij al die vastgoed deals met Cees Poot. Joris reed laatstelijk een BMW R1200 GS Adventure maar heeft nu even geen motor.

Jouke Witteveen
Gepensioneerd

Jouke is al heel lang lid van het JMG. Kwam hij heel vroeger met Barbera, nu bijt zijn nieuwe liefde Josephine zich op haar eigen motor vast in menig achterwiel. En niet onverdienstelijk. Jouke doet het rustiger aan. Jouke woont in Amsterdam is consultant bij Boyer-Witteveen. Wauwโ€ฆ 

Koenraad de Klerk
Advocaat & Webmeester
Koenraad is sinds 1992 lid van het JMG en was een aantal jaar lid van het bestuur. Thans is hij de WebMeester van het JMG  (hij verzorgt de website). In het dagelijks leven is Koenraad advocaat en curator in Tilburg (iets met faillissementen dus). Koenraad rijdt een BMW R1200 GS Adventure (full options, zo maf veel, dat zie je niet vaak) en een BMW R50/2 uit 1966.
+31 6 22667894
GSM
Marijn van Daelen
Sr. Compliance Officer

Marijn is sinds 2013 lid van het JMG. Marijn is een slim meisje. Behalve meester in de rechten is zij ook nog doctor, maar dat schrikt de andere leden niet af. Marijn is senior compliance officer bij Innogy SE in 's Hertogenbosch. Marijn rijdt een BMW R1200 naked (bike).

Maurice Maassen
Travelor to the World

Maurice - Mo voor vrienden - is "Travelor to the World". Dat wil zeggen dat hij zijn baan opgezegd heeft, een vrachtwagen tot camper omgebouwd heeft en de wereld rondtrekt. Stoer. Maurice is meestal vrolijker dan hij op de foto kijkt. Maurice rijdt aan hele oude Honda crossmotor. Die staat achter op de camper.

 

Nick van Ark
Jurist Raad van State

Nick is (jawel) de zoon van Cees en sedert 2015 lid van het JMG. Nick is een verantwoordelijke jongen. Niet alleen werkt hij bij de Raad van State (dat klinkt al heel deftig) ook heeft hij meteen in het bestuur plaats genomen. Nick rijdt een Hionda NX700 en dat doet hij niet onverdienstelijk.

Paul Schaink
Advocaat
Paul is op de drempel van het vorige millennium lid geworden van het JMG. Paul is al jaren advocaat in Amsterdam. Attorney at law heet dat daar. Paul heeft een voorliefde voor oude Engelse auto's en oude motoren. Die laatste dan weer wel van Duitse of Italiaanse makelij.
Pieter de Koning
Advocaat

Pieter is sinds 2017 lid van het JMG. Het zelfde jaar waarin hij zijn rijbewijs haalde. Enige daadkracht kan Pieter dus niet ontzegt worden. In het dagelijks leven is Pieter advocaat in Tilburg. Pieter rijdt een BMW R1200 GS Adventure black edition. Gelukkig bouwt Pieter het langzaam op ๐Ÿ™‚

Roland Gerritsen
Advocaat

Hoe lang Roland al lid is weet eigenlijk niemand. Lang al te zien aan zijn grijze haren. Roland was jarenlang de hoffotograaf van het JMG en loopt ook thans nog vaak met het toestel op de buik. In het dagelijks leven is Roland advocaat te Amsterdam. Roland heeft in zijn leven al veel motoren gehad. Thans rijdt Roland een .......

Theo van Schagen
Advocaat in ruste

Theo is oudgediende in het bestuur en het JMG. Theo hing onlangs zijn toga aan de wilgen en reist nu de wereld rond. Ook blaast Theo graag een deuntje mee in zijn band. Theo rijdt een oude BMW RT. Waarom iets anders zolang die nog rijdt....

Wim van de Camp
Politicus
Wim is een van onze bekendste leden. Al heel lang. Lid en bekend. Wim zat in de landelijke politiek (CDA) en thans de Europese. Wim heeft geen auto, maar des te meer motoren. De laatste aanwinst is een Ducati Panigale V4. In het rood natuurlijk, alhoewel dat weer niet Wim zijn kleur is...
Wouter van Veldhuizen
Advocaat

Wouter is sinds 2017 lid van het JMG. Wouter is nog lekker jong. In het dagelijks leven is Wouter advocaat in Tilburg op het kantoor van Koenraad. Wouter rijdt - zoals dat jonge mensen betaamt - een Ducati Multistrada 1000 DS.

Quinten Bertens
Product specialist
Quinten is sinds ... lid van het JMG. Quinten is een jurist maar kan ook overweg met cijfertjes. Jakkes, bah, eng. Quinten was dus ook jaren penningmeester in het bestuur. In het dagelijks leven doet Quinten iets met auto's in Etten-Leur. In zijn vrije tijd pakt hij liever de motor. Een Honda 900 om precies te zijn. Snel.........

NB: als je info niet meer klopt of je bent echt niet tevreden met de tekst (de WebMeester behoudt zich wel het recht voor te formuleren met een knipoog) stuur dan even een mailtje naar webmeester@juristenmotorgezelschap.nl