webmeester@juristenmotorgezelschap.nl

Leden en Rijders

Recht de wereld in

Leden / Donateurs / Rijders

 

 
Martijn Antzoulatos-Borgstein

Martijn Antzoulatos-Borgstein

a.k.a. The Martin

Martijn is een jurist met vele kanten. Na jarenlang in militaire functies te hebben gewerkt, werkt Martijn nu bij Rockwell Automation. Martijn woont in Barendrecht.

Cees van Ark

Cees van Ark

a.k.a de Notaris

Cees is een van de leden van het eerste uur. In het dagelijks leven is Cees Notaris in Beneden Leeuwen. Cees woont ook in Beneden Leeuwen.

Nick van Ark

Nick van Ark

a.k.a. de Zoon van

Nick is de zoon van (je raadt het al) Cees van Ark. In het dagelijks leven is Nick Jurist bij de Raad van State in 's Gravenhage. Nick woont ook in 's Gravenhage.

Chretien Bartholomeus

Chretien Bartholomeus

a.k.a. de Limburger

Chretien (wat een sjieke naam) woont in Limburg. Vandaar. In het dagelijks leven is Chretien jurist bij de Rechtbank Roermond. Chretien woont in Venlo.

Bas Berghuis van Woortman

Bas Berghuis van Woortman

a.k.a. De Zuidasser

Bas is recent lid. In het dagelijks leven is Bas advocaat in Amsterdam. Bij Simmons & Simmons. Bas woont ook in Amsterdam.

Erik Betzema

Erik Betzema

a.k.a. The Betz

Erik is een gezondheidsjurist. Niet dat hij zo van fruit of zo houdt, het is meer zijn werkgebied. Erik woont in Nieuw Vennep.

Ronald Bloemendaal

Ronald Bloemendaal

a.k.a

Ronald is al lang lid. Anders dan zijn naam doet vermoeden, woont Ronald niet in Bloemendaal maar in Amersfoort

Sylvia Broeseliske

Sylvia Broeseliske

a.ka. Lawyer Woman

Sylvia rijdt al jaren motor. In het dagelijks leven is Sylvia Advocaat. Sylvia woont in 's Gravenhage.

Wim van de Camp

Wim van de Camp

a.k.a. De Voorzitter

Na jaren wat aangerommeld te hebben in de landelijke en Europese politiek heeft Wim nu zijn roeping als voorzitter van het JMG gevonden. Wim woont in 's Gravenhage.

Marijn van Daelen

Marijn van Daelen

a.k.a. De Doctor

Marijn is een slimme dame. Zij is de enige binnen het JMG die gepromoveerd is. Vandaar. In het dagelijks leven is Marijn manager compliance bij EON/Essent. Marijn woont in Vught.

Sylvia Broeseliske

Sylvia Broeseliske

a.k.a. The Broes

Sylvia rijdt al jaren motor. Ze doet dat vanuit Den Haag waar ze woont en werkt als advocaat.

Dirk Jan de Bruin

Dirk Jan de Bruin

a.k.a. DJ

Dirk Jan is altijd een zichtbaar baasje als hij op zijn motor komt. DJ heeft ook wat met honden. Net als de Webmeester. Die heeft er 2. Mechelaren. In het dagelijks leven is DJ zelfstandig jurist onder de naam Pit Legal. DJ woont in Amsterdam.

Achilles Damen

Achilles Damen

a.k.a. De Verkeersofficier

Achilles is een van de leden van het eerste uur. In het dagelijks leven is Achilles (verkeers) officier van justitie. Achilles woont in Almelo.

Cor Elsinga

Cor Elsinga

a.k.a De Noor(d)man

Cor is een van onze noordelijkste leden. Vandaar. Ondanks dat hij van ver moet komen is Cor er bijna altijd. Cor woont in Zwolle.....

Hans Eskens

Hans Eskens

a.k.a. The Founder

Hans is een van de leden van het (echte) eerste uur. Hans heeft zelfs de statuten van het JMG opgesteld. Hans is dan ook notaris. Vandaar. Hans woont in Alkmaar.

Roland Gerritsen

Roland Gerritsen

a.k.a. The Mechanic

Roland zeult altijd kilo's gereedschap rond. Roland reed vroeger veel op Harleys. Vandaar wellicht. Roland woont Alkmaar.

Josephine Hofste

Josephine Hofste

a.k.a De Directeur

Josephine reed vroeger met haar man Jouke mee. Jouke rijdt al even niet meer. Josephine des temeer. In het dagelijks leven is Josephine directeur bij Pro Education. Josephine woont in Amsterdam.

Franck de Graaf

Franck de Graaf

a.k.a. DeLetselJurist

Zo heet Franck niet omdat hij altijd letsel rijdt, maar omdat hij in het dagelijks leven zelfstandig Letselschade specialist is. @DeLetselJurist is tevens zijn twitter account. Daarnaast rijdt Franck dus graag motor en daar draait het hier om......

Alexander Gudde

Alexander Gudde

a.k.a. No Gudde no Glory

Alexander is Senior Letselschadejurist en NIVRE Register-Expert. Wauw...... Dat Alexander nog tijd vindt om lekker motor te rijden verbaast ons allen. Alexander woont in Helvoirt.

Gerard van der Heijden

Gerard van der Heijden

a.k.a. The French Connection

"Gerard" spreekt je uit op zijn Frans. Waarom dat zo is weet niemand. We doen het gewoon allemaal. Gerard heeft een KTM waarop hij altijd lekker doorrijdt. Met Nicole in zijn kielzog. Gerard is ondernemer in Best. Daar woont hij ook. Met Nicole dus.

Bert Hendriksen

Bert Hendriksen

a.k.a. The Frenchman

Bert is een wereldburger. Bert rijdt een Engelse motor en heeft (met Anja) een huis in Frankrijk. Bert werkt niet meer en doet lekker waar hij zin in heeft. Bert is een levensgenieter dus. Vaak met Anja.....

Koenraad de klerk

Koenraad de klerk

a.k.a De Webmeester

Koenraad knutselde de website in elkaar. Waaronder dit smoelenboek. Vandaar. In het dagelijks leven is Koenraad advocaat in Tilburg. Koenraad woont in Rijen

Pieter de Koning

Pieter de Koning

a.k.a. De Secretaris

Pieter is een paar jaar lid en nu al lid van het bestuur. Ambitieus. Pieter rijdt een grote mannenmotor. Die van het GS-blog :-). In het dagelijks leven is Pieter advocaat in Tilburg. Pieter woont in Udenhout. Zoek dat maar eens op ....

 

Partners / Meerijders

 

 
Ingeborg Dekker

Ingeborg Dekker

a.k.a. De Vrouw van

Ingeborg is de vrouw van De Webmeester.

Gerben Feddes

Gerben Feddes

a.k.a. De Man van

Gerben is de man van Angelique. Gerben is geen jurist maar drs. ing en MBA. Poehee! In het dagelijks leven is hij Senior Adviseur Veranderopgave bij RDW. Wat dat is weet niemand ......

Pippi de Klerk

Pippi de Klerk

a.k.a. De Dochter van

Pippi is de dochter van De Webmeester. Pippi studeert rechten in Tilburg en is dus jurist 🙂

Romein de klerk

Romein de klerk

a.k.a. The Dutch Roman

Romein is de zoon van De WebMeester en heeft een eigen motor waarop hij geregeld meerijdt. In het dagelijks leven studeert Romein Politicologie in Amsterdam en woont in 's Gravenhage.

Oda Schelhaas

Oda Schelhaas

a.k.a. De Vrouw van

Oda is de vrouw van Egbert Schelhaas. Oda rijdt zelf ook motor en woont bij Egbert (voorzover wij weten).

Nicole van der Heijden

Nicole van der Heijden

a.k.a. De Vrouw van

Nicole is de vrouw van Gerard. Nicole rijdt zelf ook motor. Ook een KTM. Ook lekker snel ..... Nicole woont bij Gerard in Best.

Anja

Anja

a.ka. de vrouw van

Anja is de vrouw van Bert. Samen hebben ze een huis in Frankrijk. Mooi wel.

 

NB: als je info niet meer klopt of je bent echt niet tevreden met de tekst (de WebMeester behoudt zich wel het recht voor te formuleren met een knipoog) stuur dan even een mailtje naar webmeester@juristenmotorgezelschap.nl